Jeg ser deg

I boken «Jeg ser deg» gir Michael oss et spennende innblikk i arbeidet med savnetsaker, lar oss ta del i sin personlige utviklingshistorie som klarsynt medium og deler raust av sine metoder for å utvikle klarsyn, energibevissthet, healerevner og andre oversanselige ferdigheter.

Det er både enestående og forbløffende å høre hvordan han går frem under søk etter savnede. I boken tar han deg med ut i felten, gjennom svært levende beskrivelser av flere saker som har gjort ham kjent over hele landet.

Om forunderlige, men uten tvil sanne sider ved det å være menneske, jordnært og troverdig formidlet med mye varme og personlighet, av en mange beskriver som Norges mest klarsynte person.

  • En fantastisk bok!

    En fantastisk bok, som er så godt som umulig å legge bort. Utrulig mye lærdom og en fantastisk måte å se universet på en annen måte. Anbefales på det sterkeste til alle 🙂

    Tanja

Døden er bare begynnelsen

Det store spørsmålet HVA SKJER NÅR VI DØR blir besvart i klarsynte Michael Wingers nye bok.

Gjennom samtaler med åndene til folk i forskjellig alder og med forskjellig dødsårsak, gir Michael oss unike innblikk i hva som venter oss den dagen vi dør. Tar alt slutt, eller er døden starten på noe annet? Hva er forskjellen mellom en ånd og en sjel? Finnes det himmel og helvete?

DØDEN ER BARE BEGYNNELSEN er en positiv bok om død, en bok som forsikrer oss om at døden ikke er noe å frykte. Michael Winger har selv opplevd å bli gjenopplivet og han har en spesiell evne til å få kontakt med de på den andre siden. Winger er en av de klarsynte i TV-serien Åndenes makt.

  • En vakker bok!

    En vakker bok om et tema som angår oss alle. For meg som har mistet et barn, ga denne boken meg svar som trøstet og fikk meg til å se mening i det meningsløse <3

    Hilde