Bosnia

Bli med til hjertet av Europa og opplev selv å stå foran VERDENS største pyramide!

Etter en kjempe vellykket tur så arrangerer vi en ny tur. Guro E. Johansen  ønsker deg velkommen til å bli med på en minnerik tur til Bosnia.

Veldig få mennesker har fått høre om denne pyramiden. Pyramiden ble oppdaget av Dr.Osmanagic i 2005. Den store solpyramiden er over 220 meter høy, og er den største av fem pyramider i denne dalen som ligger like ved Bosnias hovedstad, Sarajevo.

Vi bor på en av de fineste hotellene i Sarajevo, hvor vi besøker Bascarsia, det store markedet som har eksistert her i siden femten hundre tallet, faktisk helt siden dette var en del av det Ottomanske riket. Sarajevo har med sin sentrale lokasjon i Europa en stor variasjon av religioner og kulturer, hvilket gir oss stor variasjon i mat og drikke. Vi setter selvfølgelig av tid til å utforske byen på egenhånd i løpet av oppholdet. (navn på hotell kommer senere)

Vi kjører samlet i buss til Visoko, den lille byen som ligger i fjellområdet hvor pyramidene er lokalisert ca 45 minutter fra hotellet. Her vil vi utforske tunellene som går mellom pyramidene, samt de store helbredelsesrommene langt under bakken. Energien er målt til å være 7.83 Hz, som er den samme som jordens hjerte rytme. Den samme energien som er bevist til å være bra for helsen.

Vi vil også kjøre opp på månepyramiden hvor vi får spise en nydelig lunsj om været tillater det, og selvfølgelig nyte solnedgangen fra toppen av den store solpyramiden dersom værgudene er med oss, med fantastisk utsikt over hele fjellområdet.

Bli med på noe som vil skape gode opplevelser for deg!

Det er en del informasjon som har kommet frem om den store pyramiden som forskerne sliter med å forklare:

 • Radio carbon tester viser at pyramiden er ca 30.000 år gammel, dette står i sterk kontrast mot den satte historiske fakta som sier at menneskets organiserte samfunn startet for 6000 år siden.
 • De tre betonglagene som ligger oppover sidene av pyramiden er mye sterkere enn dagens betong. I dag har god betong en styrke på ca 40Mpa, mens betongen som danner ytterveggene på pyramiden har en hardhet på mellom 70Mpa og 130Mpa.
 • På toppen av pyramiden skytes det ut en elektro magnetisk stråle som varierer mellom 4,2Khz og opp til 28Khz. Dette ble bekreftet av Dr. Slobodan Mizdrak fra Serbia. Det som gjør forskere så overrasket, er at strålen blir kraftigere jo leger fra kilden den måles. Dette går imot det vi lærer i fysikken i dag.
 • Det skytes også ut en ultralyd stråle fra toppen på pyramiden på mellom 28Khz og 33Khz. Dette er mye høyere enn vårt menneskelige øre kan plukke opp. Denne strålen kan ha sammenheng med innholdet i pyramidefjellets sammensetning som har stort innehold av kvarts krystaller.

Kursledere

Spirituell lærer, Healer, Coach og Intuitiv Veileder. Vinner av Skjulte
Evner 2014. DNCF
Sertifisert NLP Coach, Sertifisert NLP Terapeut, Sertifisert Mindfulness instruktør, Sertifisert Enneagram Master.

Guro E. Johansen

Spirituell lærer, Healer, Coach og Intuitiv Veileder. Vinner av Skjulte Evner 2014. DNCF Sertifisert NLP Coach, Sertifisert NLP Terapeut, Sertifisert Mindfulness instruktør, Sertifisert Enneagram Master.

Reisen inkluderer:

 • Transport fra/til Sarajevo flyplass (felles oppmøtetid) Den sendes ut senere.
 • Hotell 4 netter på tomannsrom (enkeltrom mot tillegg)
 • Frokost 4 dager med kaffe og juice
 • Norske reiseledere og tolk.
 • Felles transport til og fra severdighetene
 • Inngangsbilletter til severdighetene
 • Meditasjoner i samlet gruppe.

Reisen inkluderer ikke:

 • Flybilletter

 • Lunch/middag (Lokale restauranter er rimelige og en middag kan koste fra kr. 30,-)

Det er vanskelig med å få direktefly til Bosnia.
Mellomlanding er vanlig. Vi pleier å reise med Lufthansa og mellomlande i Munchen. Normalpris er fra 1200.- t/r dersom man flyr direkte med Norwegian.

Norwegian flyr oftest lørdager. Men det er fullt mulig å finne fine og rimelige hoteller i Sarajevo, kun 15 minutter fra flyplassen dersom man vil ankomme noen dager før arrangementet.

Tur til Bosnia

Kr. 10.990,-
Turen er fra 14 oktober til 18 oktober 2019

Meld deg på i dag

det er begrenset antall plasser!

Meditasjon ved pyramidene