Bosnia

Bli med til hjertet av Europa og opplev selv å stå foran VERDENS største pyramide!

Etter en kjempe vellykket tur så arrangerer vi en ny tur. Michael Winger fra Åndenes makt, Guro E. Johansen og Eddy Steng ønsker deg velkommen til å bli med å en minnerik tur til Bosnia.

Veldig få mennesker har fått høre om denne pyramiden. Pyramiden ble oppdaget av Dr.Osmanagic i 2005. Den store solpyramiden er over 220 meter høy, og er den største av fem pyramider i denne dalen som ligger like ved Bosnias hovedstad, Sarajevo.

Vi bor på en av de fineste hotellene i Sarajevo, hvor vi besøker Bascarsia, det store markedet som har eksistert her i siden femten hundre tallet, faktisk helt siden dette var en del av det Ottomanske riket. Sarajevo har med sin sentrale lokasjon i Europa en stor variasjon av religioner og kulturer, hvilket gir oss stor variasjon i mat og drikke. Vi setter selvfølgelig av tid til å utforske byen på egenhånd i løpet av oppholdet. (navn på hotell kommer senere)

Vi kjører samlet i buss til Visoko, den lille byen som ligger i fjellområdet hvor pyramidene er lokalisert ca 45 minutter fra hotellet. Her vil vi utforske tunellene som går mellom pyramidene, samt de store helbredelsesrommene langt under bakken. Energien er målt til å være 7.83 Hz, som er den samme som jordens hjerte rytme. Den samme energien som er bevist til å være bra for helsen.

Vi vil også gå opp på månepyramiden, og selvfølgelig nyte solnedgangen fra toppen av den store solpyramiden dersom værgudene er med oss, med fantastisk utsikt over hele fjellområdet.

Det er en del informasjon som har kommet frem om den store pyramiden som forskerne sliter med å forklare:

 • Radio carbon tester viser at pyramiden er ca 30.000 år gammel, dette står i sterk kontrast mot den satte historiske fakta som sier at menneskets organiserte samfunn startet for 6000 år siden.
 • De tre betonglagene som ligger oppover sidene av pyramiden er mye sterkere enn dagens betong. I dag har god betong en styrke på ca 40Mpa, mens betongen som danner ytterveggene på pyramiden har en hardhet på mellom 70Mpa og 130Mpa.
 • På toppen av pyramiden skytes det ut en elektro magnetisk stråle som varierer mellom 4,2Khz og opp til 28Khz. Dette ble bekreftet av Dr. Slobodan Mizdrak fra Serbia. Det som gjør forskere så overrasket, er at strålen blir kraftigere jo leger fra kilden den måles. Dette går imot det vi lærer i fysikken i dag.
 • Det skytes også ut en ultralyd stråle fra toppen på pyramiden på mellom 28Khz og 33Khz. Dette er mye høyere enn vårt menneskelige øre kan plukke opp. Denne strålen kan ha sammenheng med innholdet i pyramidefjellets sammensetning som har stort innehold av kvarts krystaller.

Kursledere

Forfatter, klarsynt healer og medium i Åndenes makt på TVNORGE. Michael er vinner av «Jakten på den 6. sans» på TVNorge i 2011. Han har løst flere savnetsaker mens arbeidet hans har blitt dokumentert gjennom forskning. Forfatter av bøkene: «Jeg ser deg» og «Døden er bare begynnelsen».

Michael Winger

Forfatter, klarsynt healer og medium i Åndenes makt på TVNORGE. Michael er vinner av «Jakten på den 6. sans» på TVNorge i 2011. Han har løst flere savnetsaker mens arbeidet hans har blitt dokumentert gjennom forskning. Forfatter av bøkene: «Jeg ser deg» og «Døden er bare begynnelsen».
Spirituell lærer, Healer, Coach og Intuitiv Veileder. Vinner av Skjulte
Evner 2014 og Michael Winger sin Healer og samarbeidspartner. DNCF
Sertifisert NLP Coach, Sertifisert NLP Terapeut, Sertifisert Mindfulness instruktør, Sertifisert Enneagram Master.

Guro E. Johansen

Spirituell lærer, Healer, Coach og Intuitiv Veileder. Vinner av Skjulte Evner 2014 og Michael Winger sin Healer og samarbeidspartner. DNCF Sertifisert NLP Coach, Sertifisert NLP Terapeut, Sertifisert Mindfulness instruktør, Sertifisert Enneagram Master.
Eddy har sin histore fra business verden med 25 år hos Elkjøp og XXL. De siste årene driver han egne selskap innen Hifi, tekstiler og reiser. Den store interessen er menneskets historie, og spesielt den ukjente historien som akademikerne ikke vil snakke om.

Eddy L.Steng

Eddy har sin histore fra business verden med 25 år hos Elkjøp og XXL. De siste årene driver han egne selskap innen Hifi, tekstiler og reiser. Den store interessen er menneskets historie, og spesielt den ukjente historien som akademikerne ikke vil snakke om.

Reisen inkluderer:

 • Transport fra/til Sarajevo flyplass (felles oppmøtetid) Den sendes ut senere.
 • Hotell 4 netter på tomannsrom (enkeltrom mot tillegg)
 • Frokost 4 dager med kaffe og juice
 • Norske reiseledere og tolk.
 • Felles transport til og fra severdighetene
 • Inngangsbilletter til severdighetene
 • Meditasjoner i samlet gruppe.
 • Foredrag av Michael Winger.
 • Foredrag av Eddy Steng.

Reisen inkluderer ikke:

 • Flybilletter

 • Lunch/middag (Lokale restauranter er rimelige og en middag kan koste fra kr. 30,-)

Det er vanskelig med å få direktefly til Bosnia.
Mellomlanding er vanlig. Vi pleier å reise med Lufthansa og mellomlande i Munchen. Normalpris er fra 1200.- t/r dersom man flyr direkte med Norwegian.

Norwegian flyr oftest lørdager. Men det er fullt mulig å finne fine og rimelige hoteller i Sarajevo, kun 15 minutter fra flyplassen dersom man vil ankomme noen dager før arrangementet.

Tur til Bosnia

Kr. 10.990,-
Turen er fra 1. april til 5.april 2019

Meld deg på i dag

det er begrenset antall plasser!

 • Et eventyr!

  Jeg reiste til Bosnia med verdens beste kursholdere; Michael, Eddy og Guro våren 2018. Det var et eventyr og en utrolig reise som jeg varmt kan anbefale til andre. Energiene i byen Visoko hvor pyramidene befinner seg er rett og slett magiske. Jeg har aldri følt meg så trygg og rolig innvendig som jeg gjorde i tunnelen og på toppen av solpyramiden. Turen har vært livsendrende for meg. Jeg er tryggere, roligere og lykkeligere.

  I tillegg til fantastiske kursholdere med masse god energi og kunnskap vil jeg nevnte den sjarmerende gamlebyen i Sarajevo, vakker natur, fint hotell, deilig klima, hyggelige mennesker, samt god og billig mat. Hjertet mitt lengter etter Bosnia og jeg skal garantert tilbake om ikke lenge.

  Sunniva
 • En magisk reise!

  For meg så var Bosniaturen svarene på det jeg trengte for å komme videre i min åndelige utvikling! Hver dag oppstod det nye situasjoner hvor jeg fikk bekreftelser på hvorfor jeg skulle være med på akkurat denne turen! I tillegg lærte jeg mye om pyramider generelt og om pyramider sett i historiske perspektiver. Det var en magisk reise, rett og slett, og noe av det mest spesielle jeg har opplevd! Det å reise på tur med Guro, Michael og Eddy er som å ta del i et enormt kinderegg: med Guro som har det organisatoriske overblikket, behagelig og dyktig, Michael med sin stoiske ro og Eddy som er en vulkan av kunnskap med sin smittende latter og lokalkunnskap og snakker Bosnisk og norsk! Alt dette var satt sammen i perfekt harmoni, og det var så behagelig å være på tur med disse menneskene, og også svært morsomt! Midt i alle opplevelsene var det plass til humor og mye latter, og alle var hjertelig velkommen i felleskapet, alle med alle våre særegenheter, men med en ting til felles: vi snakker samme hjertespråk!!

  Linda
 • Opplevelse for livet!

  Turen til Pyramidene i Bosnia med Guri, Michael og Eddy var en opplevelse. Det var helt magisk med mye latter, trygghet og harmoni. Når jeg fikk høre om denne turen så var den en indre stemme som sa: Dit må du! Jeg er så glad jeg ble med på denne turen. Den har gitt meg masse svar til mitt indre. På denne turen opplevde jeg mange ulike steder som gav meg sterke inntrykk som fremdeles sitter i meg. Interessante foredrag hvor tankene får vandre nye veier. Nå når jeg har kommet hjem kan jeg fremdeles kjenne kraften når jeg ber om det. Veldig sterke opplevelser som jeg ikke ville vært foruten. Ikke la noe hindre deg fra en slik reise, det er en opplevelse for livet!

  Gry

Meditasjon ved pyramidene