Kreta

INVITASJON TIL EN EVENTYRLIG REISE PÅ KRETA med Michael Winger og Guro E. Johansen.

Første tur er 25. mai 2019 kan du bli med 1 uke til Kreta hvor Michael Winger og Guro E. Johansen holder kurs i utvikling av dine spirituelle evner.

Vi reiser også til høsten. Dato 14.09.2019. Da besøker vi Rethymnonkysten. Ta kontakt dersom du vil vite mer om denne turen. 

Kurset er for deg som allerede har vært med til Kreta tidligere og for deg som ønsker å delta på kurs i magiske omgivelser. Om du har mye eller lite erfaring har ingen betydning. Vi har alle noe å lære av hverandre.

Kreta i Hellas er et av Michael og Guro sine favorittsteder. Vakker energi, hyggelige mennesker, god mat og drikke. Pent vær og fine hoteller.

Kurset vil inneholde det beste av Michael og Guro sine kurs:
Pust og tilstedeværelse, kunsten å være «hjemme i seg selv». Mindfulness meditasjon og balansen mellom å gi og motta. Aktivering av dine healing energier, aktivering av ditt 3. øye, klarsyntoppgaver, selvhealing, chakrabalansering, sjelehenting, tetameditasjon, tankens kraft og hvordan gjøre dine drømmer virkelige.

Det vil bli kurs/opplæring 3 timer på dagtid. Søndag, mandag, onsdag, torsdag, fredag. I løpet av uken vil vi også ha en kveldsmeditasjon på stranden i 
solnedgang. Vi arrangerer felles middager (middager er på egen regning) for de som ønsker å være med på det.

Tidligere kurs på Kreta har vært veldig vellykket. Turen går til Agia Marina som er et veldig pent og rolig sted på Kreta. Lange solfylte sandstrender, god mat og drikke. Her har du mulighet til å få nye venner som har samme interessere som deg.

For de som melder seg på kurset blir det tildelt et dobbeltrom. Dersom du har et ønske om hvem du skal dele leilighet med så er det fint om dette skrives i bestillingen. En ekstra avgift vil bli påberegnet de som ønsker å bo alene. 

Frivillige tillegg:

 • Mat på flyet, Kr 210 pr.person 
 • Transfer på reisemålet, Kr 220,- pr. person  
 • Frivillig avbestillingsbeskyttelse koster kr 195,- pr. person. 

Avbestillingsbeskyttelsen må eventuelt innbetales samtidig ved depositum. Denne forsikringen kan verken bestilles eller kanselleres etter depositumsinnbetalingen er gjort.  Apollo selger også reiseforsikring. Priser oppgis på forespørsel. 

Alle må ha reiseforsikring – og vi ønsker kopi av denne tilsendt før vi reiser.

Bindene påmelding!

Kursledere:

Michael Winger

Forfatter, klarsynt healer og medium i Åndenes makt på TVNORGE. Michael er vinner av “Jakten på den 6. sans” på TVNorge i 2011. Han har løst flere savnetsaker mens arbeidet hans har blitt dokumentert gjennom forskning. Forfatter av bøkene “Jeg ser deg” og “Døden er bare begynnelsen”.

Guro E. Johansen

Spirituell lærer, Healer, Coach og Intuitiv Veileder. Vinner av Skjulte Evner 2014 og Michael Winger sin Healer og samarbeidspartner. DNCF Sertifisert NLP Coach, Sertifisert NLP Terapeut, Sertifisert Mindfulness instruktør, Sertifisert Enneagram Master

Info om hotellet:

Atrion er et populært leilighetshotell i Agia Marina. Bassengområde med stort basseng med barneseksjon, gratis solstoler og parasoller. Badehåndklær mot avgift. Pool-/snackbar. Restaurant og bar. Safe i resepsjonen mot avgift. Liten lekeplass. TV-salong. Room service i hovedbygningen. Vaskeriservice mot avgift. Det er mange trapper på hotellområdet. Gangavstand til restauranter og butikker.

Ca. 2 km til Platanias og ca. 9 km til Chania by. Lokaltrafikk.

Tur til Kreta

Kr. 13.490,-
1 ukes kurs fra 25. mai 2019

Meld deg på i dag

det er begrenset antall plasser!

 • Anbefales på det varmeste!

  I 2016 var jeg på tur kurs til Kreta med Michael og Guro. Det var en fantastisk fin tur og kurs, vi var en sammensatt og fin gruppe ,som kom hverandre veldig nær og vi hadde mange fine stunder sammen både på kurse og på fritiden. Fint hotell og koselige spisesteder rundt der vi var, med god mat og hyggelige samtaler på kveldene. Har derfor veldig lyst å reise tilbake med disse to fantastiske menneskene. Anbefaler turen på det varmeste.

  Kåre
 • En god investering for kropp og sjel!

  Jeg var på kurs og kosetur på Kreta med Guro og Michael i 2016. Dette var en super tur med akkurat passe tid, passe stor gruppe, og passe fritid. Guro og Michael er dyktige,trygge og seriøse kursholdere som utfyller hverandre perfekt. Det var gode meditasjoner og et bra ballansert innhold ellers på kurset. Jeg følte jeg fikk mer energi og påfyll av glede. Hotellet hadde et deilig stort bassengområdet med bl.a mulighet for en avslappende massasje. Området var helt perfekt med kort vei til alt. Maten var veldig bra og godt utvalg selv for en vegeterianer. Dette vil jeg si var en god innvestering for kropp og sjel,og anbefales på det varmeste.

  Karin