Level 1: Grounding

Dette kurset er obligatorisk for alle som ønsker å delta på Jeg ser deg akademiet.

I denne kurspakken får du:
 •  «Start ditt drømmeliv», hvor du får utdelt en rekke verktøy for at du skal kunne starte din egen reise til ditt drømmeliv.
 • «Livet er NÅ!» som inneholder en god blanding av Mindfulness filosofi, øvelser og meditasjoner. 
 • Kurskompendiet på 82 sider

Del 1: «Start ditt drømmeliv»

Her får du utdelt en rekke verktøy for at du skal kunne starte din egen reise til ditt drømmeliv. Kursholderne Michael Winger og Guro E. Johansen deler egne historier, og gir gode råd om hvordan du skal sette i gang.

Alt som blir sterkt og solid som skal fungere evig trenger et fungerende fundament. Du vil lære hvordan du skal få et lettere og bedre liv.

Mange mennesker har gått seg bort i livet. Og ved hjelp av dette kurset så kan du få utdelt nøkkelen til de låste dørene som kan ta deg med på nye eventyr. Eventyr som du har ventet på hele livet.

Veldig mange blir slitne av store folkemengder, støy, lukter, stress osv. Dette er mennesker med et fintfølende nervesystem, også kalt for høysensitive. Flere mennesker sliter med negative tanker, og sliter med å komme seg videre i livet.

Både Guro og Michael vet hvordan dette er, og de har brukt mange år på å utvikle verktøy som har fått de videre. Videre til et magisk liv, og de vil nå gi deg oppskriften til å oppnå alt det du måtte ønske. Enten om du vil berike ditt eget liv, eller om du vil bruke dette til å hjelpe andre.

Del 2: “Livet er NÅ!”

Et kurs i Mindfulness som inneholder en god blanding av Mindfulness filosofi, øvelser og meditasjoner. Livet er ALT fra glede til sorg. Med fokus, aksept og tilstedeværelse vil du få større mulighet til å nyte livets gleder, kjærligheten, naturen og alle livets øyeblikk. Dine øyeblikk, for livet er NÅ!

Målet med videokurset er å trene oppmerksomheten, så du blir bevisst om hvor den er og hvor den beveger seg. Og ikke minst, hvordan du kan flytte oppmerksomheten din tilbake til der hvor du er nå. I ditt øyeblikk. I tillegg vil kurset gi deg verdifulle tips og øvelser du kan bruke i hverdagen.

Hensikten ved å trene oppmerksomheten er å gi deg større mental fleksibilitet. Så det blir mulig å leve akkurat NÅ, med de følelser, tanker og kroppsfornemmelser du opplever. Og oppleve de gjennom Mindfulness sine grunnholdninger.

I tillegg får du:

 • Level 1-kompendiet på 82 sider inneholder undervisning, gode råd og oppgaver som kan berike ditt liv. Dette er første del av hovedkompendiet til Jeg ser deg akademiet. Resten av kompendiet får du tilgang til i Level 2.
 • Du får tilgang til en lukket Facebook gruppe som bare medlemmer fra akademiet får tilgang til.
 • Her kan du kan få bedre tilbud på reiser, kurs og bøker enn de som ikke er med i gruppen. Man kan også komme i kontakt med andre mennesker med samme interesse og få svar på ting man lurer på.
 • Hjelp oss til å forandre den alternative verden til å bli mer seriøs ved å bli med på veien videre.
Anbefalt lesestoff til dette kurset:
"Jeg ser deg" av Michael Winger.
Anbefalt lesestoff til dette kurset: “Jeg ser deg” av Michael Winger.

Level 1: Grounding

Kr. 980,-
Pris for å delta på «Livet er NÅ!» kurs koster normalt 4800.- Pris for å delta på «Start ditt drømmeliv» kurset koster normalt 2800.- Fullpris ville vært 7600.- Mens din pris blir 980 kroner.

Kjøp nå

og få umiddelbar tilgang til kursvideoene og kurskompendiet!

Neste trinn
Level 2: Practitioner

 • 1 år skoleundervisning
 • Healing
 • Klarsyn
 • Mediumskap ++
 • Et magisk skoleår!

  Jeg har lært så mye om meg selv gjennom skoleåret på Jeg ser deg-akademiet, og ikke minst hva jeg vil videre i livet. Skolen har gitt meg muligheter og svar jeg alltid har lurt på. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte å gå denne skolen. For meg har dette skoleåret vært magisk!

  Kim