Level 2: Practitioner

1 års skoleundervisning er nå laget nettbasert. 

Etter 2017/18 sesongens suksess med undervisning for 21 fornøyde elever, har vi laget skoleundervisningen nettbasert. Vi kaller dette Norges beste alternative skole og håper du vil gjøre det samme etter du har mottatt all undervisning.

I denne kurspakken får du:

1: Oppstart
2: Bonusvideo
3: Klarsyn
4: Tankens kraft og energiverden
5: Høysensitiv
6: Etikk
7: Reading

8: Ennagrammet
9: Dyrekommunikasjon
10: Healing 1
11: Healing 2
12: Mediumskap
13: Steiner og krystaller
14: Sjamanisme

Del 1: “Oppstart”

Guro ønsker velkommen og tar deg gjennom en fysisk øvelse som vi alltid startet på med samlingene våre. Denne øvelsen er med på å balansere energien i kroppen, rense vekk det som ikke tjener deg lenger, og gjøre deg klar for undervisningen.

Varighet: 7 minutter.

Del 2: «Bonusvideo»

Bonusvideo, filmet «live» fra Jeg ser deg akademiet aller første skoledag sesong 2017/18. Her får du følelsen av å sitte i klasserommet og være en av de fantastiske elevene. I videoen får du meditasjon, diverse opplæring av hva skjer når vi dør? Etiske regler, ta riktige valg, gode og viktige råd for oppstarten. Vi går også gjennom Jeg ser deg forbundets retningslinjer.

Varighet: 1 time 22 minutter.

Del 3: «Klarsyn»

Michaels syn på hva klarsynthet egentlig er og hvordan du selv kan utvikle denne hos deg. Michael deler sine hemmeligheter på hvordan han klarer å løse savnetsaker med sin sjette sans. Aktivisering av 3. øye (panne chakra). Aktivisering av hendene. 6. sans oppgaver. Flere meditasjoner.

Varighet: 54 minutter.

Del 4: «Tankens kraft og energiverden»

Michael deler sin private utvikling. Teori om energier. Tankens kraft, tiltrekk deg de rette energiene. Sjamanistiske råd.Meditasjon.

Varighet: 57 minutter.

Del 5: «Høysensitiv»

Hvordan det er å leve som høysensitiv. Høysensitiv test. Verktøy for å få et bedre liv som et høysensitivt menneske.

Varighet: 30 minutter.

Del 6: «Etikk»

Du lærer de etiske retningslinjene som vi vil at du skal følge dersom du skal representere Jeg ser deg akademiet. Det handler om respekt ovenfor de rundt oss.

Varighet: 26 minutter.

Del 7: «Reading»

Undervisningen er filmet «live» fra klasserommet til Jeg ser deg akademiet. Du får videre verktøy på hvordan du kan utføre reading av mennesker, steder og hendelser. Oppgave.

Varighet: 39 minutter.

Del 8: «Ennagrammet»

Du får lærdom om hvordan den flere hundre år gamle personlighets filosofien ennagrammet fungerer. Hvordan du kan lettere lære deg å gjøre reading av mennesker med dette verktøyet. Du kan også bruke dette kraftfulle verktøyet til å utvikle deg selv som person også.

Varighet: 2 timer 21 minutter.

Del 9: «Dyrekommunikasjon»

Du lærer hvordan du kan kommunisere med dyr gjennom dyrekommunikasjon.

Varighet: 21 minutter.

Del 10: «Healing 1»

Oppnå Theta tilstanden på 7,83 Hz. Den vil styrke din healing og klarsyn evne. Teori hvordan gi energi til andre. Aura og chakra teori. Teori i å gi healing, Chakra og aura balansering. Healing demontrasjon. Meditasjon.

Varighet: 2 timer 7 minutter.

Del 11: «Healing 2»

Fordypning i healing metoder. Selvhealing. Repetisjon av den viktige Theta tilstanden. Teori, bruk av klarsyn under healing. 6. sans oppgaver. Healing demontrasjon. Sjelhenting / Regresjon. Meditasjoner.

Varighet: 2 timer 47 minutter.

Del 12: «Mediumskap»

Teori i døden og åndeverden. Høyere bevissthet. Hvordan komme i kontakt med åndeverden. Hvordan få hjelp fra åndeverden. Hvordan rense hus slik som på Åndenes makt. Råd om hjelpemidler. Meditasjon.

Varighet: 1 time 41 minutter.

Del 13: «Steiner og krystaller»

Teori om steiner og krystaller. Healing med steiner og krystaller. Meditasjoner.

Varighet: 56 minutter.

Del 14: «Sjamanisme»

Teori om sjamanisme. Sjamanens verktøy. Totemdyr / kraftdyr. «Stanse blod» Trommereise. Meditasjon.

Varighet: 22 minutter.

I tillegg får du:

 • Et stort kompendiet som inneholder all vår opplæring på (antall sider) Vi kaller denne for «Jeg ser deg akademiets bibel». Mange meditasjoner og du får tilgang til en lukket Facebook gruppe som bare medlemmer fra akademiet får tilgang til.
 • Her kan du kan få bedre tilbud på reiser, kurs og bøker enn de som ikke er med i gruppen. Man kan også komme i kontakt med andre mennesker med samme interesse og få svar på ting man lurer på.
 • Hjelp oss til å forandre den alternative verden til å bli mer seriøs ved å bli med på veien videre.
Anbefalt lesestoff til dette kurset:
"Døden er bare begynnelsen" av Michael Winger.
Anbefalt lesestoff til dette kurset: “Døden er bare begynnelsen” av Michael Winger.

Level 2: Practitioner

Kr. 13.490,-
Vi har nå KJEMPEtilbud på dette kurset. Her får du tilgang til all teori vi har gått igjennom skoleåret 2017/2018 pluss bonusmateriale til en verdi av kr. 47.500 ,- Dette kurset krever at du har gjennomført level 1

Kjøp nå

og få umiddelbar tilgang til kursvideoene og kurskompendiet!

Neste trinn
Level 3: Master

 • Healing
 • Terapi
 • Praksis arbeid
 • Sjelhenting / regresjon
 • Anbefales av hele mitt hjerte!

  Takk for et magisk år med godt vekststoff til meg selv som person, og for påfyll og revitalisering av terapeuten i meg. Jeg anbefaler et skoleår her av hele mitt hjerte. Skolen har gode, trygge ledere i Michael og Guro. De øser av sin kompetanse, og byr raust på seg selv. Like verdifullt er det at de også lar studentene slippe til og gi av sitt, til glede for hele gruppa. Det er verdifullt å være med å løfte, og å oppleve å bli løftet i en trygg gruppe.

  Tone