Om oss

om 1

Teamet

Det er ikke uten grunn Norges største alternative bokklubb Energica har kalt Michael Winger og Guro E. Johansen et «Vinnerteam».

Michael og Guro møtte hverandre høsten 2012. Og har siden utviklet et god samarbeid og en sterk tillit til hverandre. De er begge visjonærer og har et ønske om å være gode, sterke rollemodeller og gi alternativbransjen i Norge et løft ved å bidra til at så mange som ønsker det får ta del i deres tankesett og standard for måten de jobber på. De deler raust av sin kunnskap og visdom som de har tilegnet seg igjennom sine liv. Du kan glede deg til å møte de å få være i deres sterke gode energi.

Michael Winger

Michael som er selvlært betegnes som Norges mest klarsynte. Han har gitt healing til flere tusen mennesker, og klienter har kommet fra hele verden for å få healing av han. Han har holdt kurs siden 2011, og har også holdt private kurs for overleger og forskere.

Michael er med i et forskningsprosjekt hvor det dokumenteres når han jobber med savnetsaker. Han har løst 3 savnetsaker i løpet av 2 år. Det skal nå lages en dokumentarfilm om han.

  • I 2011 vant Michael konkurransen ”Jakten på den 6. Sans” på TVNorge
  • I 2015 ga Michael ut sin første bok ”Jeg ser deg” 
  • I 2016 ble Michael den nye klarsynte i tv-serien ”Åndenes makt”
  • I 2018 ga Michael ut sin andre bok «Døden er bare begynnelsen»
portrett3 5
guro_ny

Guro E. Johansen

Guro jobber nært sammen med Michael Winger som hans Event Manager . Guro har overtatt alle Michaels healing klienter, etter at han selv sluttet å gi individuelle behandlinger.

I 2014 vant Guro konkurransen «Skjulte evner» som Michael Winger lagde til sine 4 mest utviklede kursdeltagere. Konkurransen var veldig lik det Michael selv opplevde i tv-serien «Jakten på den 6.sans».

Guro får tilbakemeldinger på at hun ser den enkelte og at hun er en inkluderende og raus healer, coach, veileder og foredragsholder, som byr på meg selv og bidrar til å løfte hver enkelt og felleskapet.

 • DNCF Sertifisert Coach
 • DNCF Sertifisert NLP Terapeut
 • Sertifisert Mindfulness instruktør
 • Sertifisert Enneagram Master